Gastenboek


 Naam *
 E-mail *
 Website

 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
8 + 5=

(27)
1 2 3 4 5 6
(22) Cor
16 februari 2017 09:07:56

Super snelle geholpen en goed
Zeker niet de duurste en altijd goed eerlijk advies.

(21) Marc en Jetty
20 januari 2017 15:02:06

Super geholpen. Al even op zoek naar een "mamafiets" en vonden m hier voor een zeeeer schappelijke prijs incl. 2 zitjes.
Fiets rijdt heerlijk! Heel erg bedankt voor de snelle service ook.
Echt een no-nonsense winkel, waar je snel, goed en vriendelijk geholpen wordt, helemaal TOP!

(20) Mya
28 april 2016 11:52:13

Hallo, ik ben aangeraden door een vriend naar deze fietsenmaker te gaan om de versnellingen op mijn fiets goed af te stellen, dit heeft hij binnen twee tellen gedaan en mij uitgelegd hoe het moest. Hij vroeg maar 5 eurie. Ik gaf hem 10 want ik was zo blij, na een hoop moeilijk gedoe bij een ander fietsenmaker waar ik mijn fiets al twee keer had gebracht en weer terug moest nemen omdat hij geen plek en/of tijd en zin had, maar voor deze meneer was het geen moeite. Wat een verademing - een echte fietsenmaker die behulpzaam, betrouwbaar en aardig is. Ik heb toen een tweedehandsje bij hem gekocht nadat hij mijn oude zadel daarop had gezet en alles op maat ingesteld had, niets is te veel voor deze meneer, hij wil wat doen voor z'n geld. Hij wordt mijn vaste adres voor mijn fietsen, advies en reparaties en ik durf hem aan te raden aan iedereen.

(19) Adriaans Koffiekar
13 augustus 2015 18:49:45

Ik ben nu een paar keer bij Ron geweest, 1 keer voor m'n Stadsfiets en perfect geholpen voor een meer dan schappelijke prijs en de andere keer voor m'n Mountainbike, daar heeft die even 2 andere banden opgelegd, ik mocht erop wachten (waar een andere fietsenmaker de hele dag over schijnt te moeten doen) daar is het bij Ron zo gepiept, tja vakmanschap mag geprezen worden.

Ron, ik heb respect voor je kunsten!

Adriaan,
uit het Westland

(18) Fam. Shamsi
22 maart 2015 21:25:51

Hoi Ronald, Dankjewel voor je goede service afgelopen donderdag en vrijdag. Jammer dat er geen andere Oma fiets in je pakhuis voorradig was, maar door je perfecte reparatie kan onze dochter weer op haar, ietwat kleine fiets, uit de voeten.